Η εταιρεία

 Η εταιρεία Αφοι Κρομύδα ΟΕ αποτελεί εξέλιξη ατομικής επιχείρησης που ιδρύθηκε το 1979 με πάνω από 40 έτη παρουσία στο χώρο της εξόρυξης, επεξεργασίας και εμπορίας μαρμάρου, γρανίτη και πέτρας με έδρα την Κατερίνη.

 Δημιουργήθηκε από τον Κρομύδα Ευρυσθένη στα Ιωάννινα με αρχικό στόχο την εξόρυξη και πρωτογενή επεξεργασία μαρμάρων κυρίως Ιωαννίνων. Στη συνέχεια, αναλαμβάνοντας η επόμενη γενιά, η εταιρία μεταφέρθηκε στην Κατερίνη όπου εκσυγχρονίστηκε, δίνοντας έμφαση στη δευτερογενή παράγωγη.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Οι επενδύσεις σε μηχανήματα νέας τεχνολογίας, το εξειδικευμένο προσωπικό η συνεχής αναζήτηση για την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων, τακτική παρακολούθηση των διεθνών εκθέσεων του κλάδου, συμβάλουν, θετικά στη κατακόρυφη αύξηση του δυναμικού και της απόδοσης της εταιρίας μας, κατατάσσοντας την, στις κορυφαίες όχι μόνο στην Κατερίνη αλλά σε όλη την βόρεια Ελλάδα. Κατασκευές κατά παραγγελία σύμφωνα με τις ανάγκες του έργου, κοπές ειδικών διαστάσεων, αυθεντική σχεδίαση-παραγωγή πλακιδίων μαρμάρου και γρανίτη, ειδικές κατασκευές με τεχνολογία CNC, περιλαμβάνονται στις δυνατότητές μας.

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Οι επενδύσεις σε μηχανήματα νέας τεχνολογίας, το ειδικευμένο προσωπικό, η συνεχής αναζήτηση για την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων, η τακτική παρακολούθηση των διεθνών εκθέσεων του κλάδου, συμβάλουν θετικά στη κατακόρυφη αύξηση του δυναμικού και της απόδοσης της εταιρείας μας, κατατάσσοντάς την στις κορυφαίες, όχι μόνο στην Κατερίνη αλλά σε όλη την βόρεια Ελλάδα. Κατασκευές κατά παραγγελία σύμφωνα με τις ανάγκες του έργου, κοπές ειδικών διαστάσεων, αυθεντική σχεδίαση-παραγωγή πλακιδίων μαρμάρου και γρανίτη, ειδικές κατασκευές με τεχνολογία CNC,περιλαμβάνονται στις δυνατότητές μας.

Φρέζα CNC 5 Αξόνων

CNC Παντογράφος

Φρέζα τριών Αξόνων

Φρέζα τριών Αξόνων

Μουρελομηχανή 8 κεφαλών

Φαλτσογωνίες 45ο

Βιολογικός

Σπαστήρας

Σκαπιτσαριστό

Γυαλιστική καδρέτων 70cm

Ψηφιακό μέτρο 2 διαστάσεων

Φαλτσογωνίες 45ο 2

Φορτηγό με γερανό

Clark