Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία ΜΑΡΜΑΡΑ ΑΦΟΙ ΚΡΟΜΥΔΑ ΟΕ αποτελεί εξέλιξη ατομικής επιχείρησης. Ιδρύθηκε το 1979 και πλέον μετρά πάνω από 40 έτη παρουσίας στο χώρο της εξόρυξης, επεξεργασίας και εμπορίας μαρμάρου, γρανίτη και πέτρας. Η αρχική δραστηριοποίηση της επιχείρησής μας είχε ως έδρα τα Ιωάννινα. Bασικό στόχο είχε την εξόρυξη και πρωτογενή παραγωγή των μαρμάρων. Σύντομα ανταπεξήλθε στις απαιτήσεις της αγοράς μαρμάρου και γρανίτη. Με την πάροδο των χρόνων, η σκυτάλη της διοίκησης και διαχείρισης της εταιρείας πέρασε στην επόμενη γενιά. Το επιχειρηματικό πνεύμα και η εργατικότητα της δημιούργησαν την ανάγκη μεγαλύτερου χώρου με περισσότερες προοπτικές. Έτσι, η εταιρεία μας μεταφέρθηκε στην Κατερίνη Πιερίας, όπου πλέον εδρεύει. Στόχος μας αποτελεί ο εκσυγχρονισμός, η αναβάθμιση και η περαιτέρω εξέλιξή μας, δίνοντας έμφαση στη δευτερογενή παραγωγή. Κατανοώντας τις ανάγκες τις αγοράς και τις τάσεις της εποχής, η εταιρεία πραγματοποιεί εισαγωγές πρώτων υλών μαρμάρων και γρανιτών καθώς και μηχανημάτων νέας τεχνολογίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία μεγαλύτερης ποικιλίας σε χρώματα και ποιότητες, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των πελατών μας.

ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Όραμά μας είναι η εταιρεία μας να καταλάβει μία καλά εδραιωμένη θέση στην αγορά αναλαμβάνοντας όλο και μεγαλύτερα έργα παγκοσμίως, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών μας. Έτσι, φιλοσοφία μας αποτελεί η απόλυτη προσήλωση στην εξυπηρέτηση των πελατών, θέτοντάς τους στο επίκεντρο της προσοχής μας. Η πελατοκεντρική προσέγγιση για εμάς είναι πρώτα τρόπος σκέψης και μετά ακολουθούν οι διαδικασίες και τα εργαλεία. Για το λόγο αυτό, στόχος μας είναι να παρέχουμε την μέγιστη ικανοποίηση στους ήδη υπάρχοντες αλλά και στους εν δυνάμει πελάτες μας. Προκειμένου να κάνουμε πραγματικότητα αυτή την επιθυμία μας, εστιάζουμε στην καινοτομία και τεχνολογική ανάπτυξη, παρέχοντας στους πελάτες μας τη δυνατότητα να διευκολύνουν και να ομορφύνουν την ζωή και την καθημερινότητά τους. Έτσι, και αυτοί με τη σειρά τους, επιθυμούμε να επιλέγουν την εταιρεία Αφοί Κρομύδα ΟΕ επειδή η εμπειρία τους από την χρήση προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι η καλύτερη δυνατή που θα μπορούσαν να βρουν. Καθώς οι ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας αυξάνονται διαρκώς, δεν παύουμε ποτέ να προσπαθούμε για την εξέλιξη και την πρωτοπορία μας, ούτως ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους. Αυτό το πάθος και η ολοκληρωτική αφοσίωση στην δημιουργία και παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων πηγάζει από την ουσιαστική κατανόηση των αναγκών  των πελατών μας. Εξάλλου, λειτουργούμε με βάση φιλοσοφία πως όλα είναι δυνατά να πραγματοποιηθούν. Θα ήταν χαρά μας, λοιπόν, να σας γνωρίσουμε και σας εγγυόμαστε άριστη εξυπηρέτηση με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ

Δραστηριοποιούμαστε με οδηγό την γνώση, την εμπειρία και την εξειδίκευση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας. Ασχολούμενοι τόσα χρόνια στο χώρο του φυσικού αυτού υλικού, το γνωρίζουμε από τη στιγμή της κοπής του, μέχρι και την τοποθέτηση στο χώρο του. Προμηθεύουμε μάρμαρα, γρανίτες και πέτρες είτε με την μορφή ειδικών κατασκευών για εφαρμογές σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, είτε με την μορφή διακοσμητικών αντικειμένων που προσδίδουν μία επιπλέον ομορφιά και στυλ στους χώρους.

Θεμέλιο της ολοένα και μεγαλύτερης ανάπτυξης της εταιρείας μας, αποτελεί η επιθυμία μας να εξυπηρετούμε τις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών μας με τον βέλτιστο τρόπο. Έτσι, οδηγούμαστε με πυξίδα το πάθος μας και την αφοσίωσή μας στην αριστεία, επενδύοντας συνεχώς σε μηχανήματα νέας τεχνολογίας για την παραγωγή καλύτερης ποιότητας προϊόντων.  Ταυτόχρονα, η έρευνα και καινοτομία στο χώρο του μαρμάρου, γρανίτη και πέτρας, καθώς και η τακτική παρακολούθηση των διεθνών εκθέσεων του κλάδου, συμβάλλουν θετικά στην κατακόρυφη αύξηση της απόδοσής μας. Εξάλλου, αυτοί είναι και οι λόγοι για τους οποίους η εταιρεία μας κατατάσσεται στις κορυφαίες, όχι μόνο στην Πιερία αλλά σε όλη την Βόρεια Ελλάδα. Παράλληλα, κατασκευές κατά παραγγελία σύμφωνα με τις ανάγκες του έργου, αυθεντική σχεδίαση – παραγωγή πλακιδίων μαρμάρου και γρανίτη, ειδικές κατασκευές με σύγχρονη τεχνολογία CNC, περιλαμβάνονται στις δυνατότητες μας.

Λευκός πάγκος κουζίνας και λευκό δάπεδο από μάρμαρο.

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Φρέζα CNC 5 Αξόνων

CNC τριών Αξόνων

Φρέζα τριών Αξόνων

Φρέζα τριών Αξόνων

Μουρελομηχανή 8 κεφαλών

Φαλτσογωνίες 45ο

Βιολογικός

Σπαστήρας

Σκαπιτσαριστό

Γυαλιστική καδρέτων 70cm

Ψηφιακό μέτρο 2 διαστάσεων

Φαλτσογωνίες 45ο 2

Φορτηγό με γερανό

Clark

CNC Τριών Αξόνων